Trimble Access 2018 -ohjelmiston tukiportaali

Trimble ® Access™ 2018 -ohjelmiston tukiportaalin kautta voi tarkastella tallentimelle tallennettuja tukimateriaaleja verkon kautta sekä muita materiaaleja, joiden avulla saat ohjelmistosta kaiken irti niin toimistossa kuin maastossakin.

Selaa tuen artikkeleja käyttäen yllä olevia valikkoja tai syöttämällä hakutermejä hakukenttään. Voit lukea eri kielisiä artikkeleita klikkaamalla artikkelin työkalurivissä ja valitsemalla haluamasi kielen.

Tarkastele tai lataa lisäresursseja alla olevista linkeistä.

Videot

Sovelluksen tuen aiheita

PDF-oppaat

Uutta

Selaa aiheita sovelluksittain

Lataa PDF-oppaita

Liittyvät linkit

Tämän Trimble Access -version versiotiedot ovat osoitteessa Trimble Access Release Notes Portal.

Tämä tukiportaali käsittelee Trimble Access -ohjelmiston uusinta versiota. Voit ladata version 2017.xx tai aikaisempien versioiden dokumentoinnin osoitteesta http://apps.trimbleaccess.com/help.