Trimble Access 2018 -ohjelmiston tukiportaali

Trimble ® Access™ 2018 -ohjelmiston tukiportaalista on pääsy kaikissa verkossa oleviin ohjelmiston tukidokumentteihin. Voit myös asentaa tukidokumentit käyttämällä Trimble Installation Manager -sovellusta.

Selaa tuen artikkeleja käyttäen yllä olevia valikkoja tai syöttämällä hakutermejä hakukenttään. Voit lukea eri kielisiä artikkeleita klikkaamalla artikkelin työkalurivissä ja valitsemalla haluamasi kielen.

Tarkastele tai lataa lisäresursseja alla olevista linkeistä.

Liittyvät linkit

Tämän Trimble Access -version versiotiedot ovat osoitteessa Trimble Access Release Notes Portal.

Tämä tukiportaali käsittelee Trimble Access -ohjelmiston uusinta versiota. Voit ladata version 2017.xx tai aikaisempien versioiden dokumentoinnin osoitteesta http://apps.trimbleaccess.com/help.