Suosikkiruudut ja -toiminnot

Suosikkien ja Toimintojen avulla voit luoda oikopolkuja ohjelman ruutuihin ja kartan hallintaan ja ottaa kojeen tai vastaanotintoiminnon käyttöön ja pois käytöstä.

Tarkastele Suosikkeja näpäyttämällä . Suosikkien luettelo aukeaa valikon viereen. Näpäytä Suosikki Suosikkien listalla mennäksesi suoraan kyseiseen ruutuun tai ottaaksesi kyseisen kojeen/vastaanottimen toiminnon käyttöön/pois käytöstä.

Suosikkien viereinen Palaa kohteeseen -luettelo listaa aikaisemmin katsellut kuvaruudut, jotka ovat yhä avoimia. Näpäytä kohdetta palataksesi kyseiseen ruutuun.

Tarkastele Suosikkeja Trimble Access-sovelluksen ollessa pystytilassa näpäyttämällä ja valitsemalla Suosikit. Päävalikko vaihtuu Suosikit-valikoksi, jossa näkyvät Suosikit- ja Palaa kohteeseen -luettelot.

Jos maastotietokoneella on numeronäppäin, voit käyttää tallentimen näppäimistöä syöttämään 12 ensimmäisessä laatassa näkyvän näppäimistömerkin (1–9, 0, - tai .) mahdollistamaan/poistamaan Suosikkitoiminnot käytöstä tai avaamaan asianmukaisen kuvaruudun.

Voit lisätä omia kohteita Suosikit-listalle ja/tai määrittää niille oman toimintonäppäimen vastaanottimella. Jos esimerkiksi liität DR-toiminnon tallentimen F3-näppäimeen, voit ottaa DR-tilan käyttöön tai käytöstä pois painamalla F3 takymetrimittauksen aikana kun tarkastelet mitä tahansa ruutua ohjelmistossa.

Jos käytät tablettia, jolla on ohjelmoitavia nappeja erityisten toimintonäppäimien sijasta, kuten Trimble T10 -tabletti, sinun täytyy valita Käytä toimintonäppäimiä -valintaruutu Kielen valinnan kuvaruudussa. Käytä T10-kojeelle asennettua Button Manager -sovellusta ohjelmoidaksesi minkä tahansa tabletin etupuolen kolmesta ohjelmoitavasta painikkeesta toimintonäppäimeksi. Katso lisätietoja T10 -tabletti -kojeen Käyttöoppaasta. Jos käytät kolmannen osapuolen tablettia, lisätietoja sen tukemista funktionäppäimistä ja niiden ohjelmoimisesta löytyy laitteen mukana tulleista dokumenteista.

Voit luoda suosikki- ja toimintoryhmiä ja sitten käyttää työnkulkuusi sopivaa ryhmää. Voit esimerkiksi käyttää yhtä ryhmää käyttäessäsi skannaavaa SX10-takymetriä, ja jotain toista ryhmää käyttäessäsi R10-vastaanotinta. Kun käytät ryhmiä, esimerkiksi näppäimen F3 aktivoiva toiminto riippuu siitä, käytätkö SX10:n vai R10:n ryhmän toimintoja.