Kieli- ja termiasetusten muuttaminen

Jos haluat muuttaa -ohjelman kieltä

1. Käytä sovellusta Trimble Installation Manager asentaaksesi vaaditun kielipaketin tallentimelle.
  2. Näpäytä ja valitse Asetukset / Kielet.
  3. Valitse haluttu kieli listasta.
  4. Käynnistä ohjelmisto uudelleen.

Ohjelmistossa käytettävän terminologian muuttaminen

Valitse Kaytä rautatiesanastoa -asetus käyttääksesi seuraavia rautatietermejä, jos olet mittaamassa rautatietä:

• Liu’u termistä Mene kun mittaat sijaintiasi suhteessa jonoon tai kun merkkaat paalua jonoon.
  • Nosto termistä Korkeus

Valitse Kaytä ketjun pituuden sanastoa -asetus käyttääksesi termiä Ketjun pituus termin Paaluluku sijasta kun mittaat tien tai tunnelin viereistä etäisyyttä.

Toimintonäppäinten käyttö tabletilla, jolla on ohjelmoitavia näppäimiä

Valitse Käytä toimintonäppäimiä -valintaruutu, jonka jälkeen voit linkittää Trimble Access -ohjelmiston toimintoja toimintonäppäimeen tabletilla, jossa ei ole erillisiä toimintonäppäimiä, kuten Trimble T10.

Trimble T10 -tabletilla ei ole erillisiä toimintonäppäimiä, mutta voit käyttää tabletille asennettua Button Manageria määrittääksesi minkä tahansa tabletin etupaneelin kolmesta painikkeesta funktionäppäimeksi. Katso lisätietoja T10 -tabletti -kojeen Käyttöoppaasta. Jos käytät kolmannen osapuolen tablettia, lisätietoja sen tukemista funktionäppäimistä ja niiden ohjelmoimisesta löytyy laitteen mukana tulleista dokumenteista.

Lisätietoja on osiossa Suosikkiruudut ja -toiminnot.