Tämän sivun tulostaminen

Ennen apuaiheen tulostamista:

• Jos aiheella on laajennettavia/pienennettäviä osioita, klikkaa Laajenna/pienennä kaikki -painiketta aiheen työkalurivillä.
  • Jos aiheessa on korostettuja hakutermejä, klikkaa aiheessa olevaa Poista korostus -painiketta ennen tulostusta.

Tulosta apuartikkeli käytettävissä olevasta tulostimesta klikkaamalla apuartikkelin työkalurivin Tulosta-kuvaketta tai painamalla Ctrl + P.

Nähdäksesi osioita, kuten varoituskuvakkeita tai taulukon otsikon varjostuksen, sinun tulee ehkä ottaa käyttöön Näytä taustagrafiikka -asetus selaimen tulostusasetuksissa. Tämä asetus voi myös olla kohdissa Lisäasetukset tai Lisää asetuksia.