Jakaaksesi linjan

1. Avaa Linjan jaon lomake yhdellä seuraavista tavoista:

• Valitse kartalta jaettava linja. Näpäytä ja pidä kiinni kuvaruudusta ja valitse Linjan jako.
    • Näpäytä ja valitse Cogo. / Linjajako. Anna viivan nimi.

Jos linjaa ei ole ennestään olemassa, näpäytä ja valitse Kaksi pistettä. Syötä linjan määrittävä alku- ja loppupiste.

2. Aseta luotujen pisteiden koodi näpäyttämällä Asetukset ja valitsemalla Pisteiden koodin jaon kentässä jaettavan linjan nimi tai koodi.
  3. Linja voidaan jakaa seuraavilla menetelmillä.

Luotujen pisteiden nimet lisätään Alkupisteen nimestä ja tallennetaan työhön.