Pääketjun poisjättäminen merkinnässä

Jos Pääketju (6D) sisältää tien rakennemalliin sopimattoman pystygeometrian, se voidaan jättää pois. Tee tämä määritellessäsi GENIO-tietä näpäyttämällä ja pitämällä kiinni kuvaruudusta ja valitsemalla Jätä pääketju pois merkinnässä.

Pääketju on edelleen osa tietä, ja sitä käytetään asemapisteen arvojen laskentaan merkinnän aikana.

Pääketju näkyy harmaana tasonäkymässä, mutta sitä ei näytetä poikkileikkausnäkymässä. Pääketju ei ole käytettävissä ketjujen valintaluettelossa.

Jotta pääketju olisi käytettävissä merkinnässä, poista Jätä pois Master-ketju -valintaruudun valinta.