Internet-datalinkin konfigurointi

1. Konfiguroi internet-yhteys. Katso Internet-yhteyden luominen.
  2. (missing or bad snippet)
  3. Jos muodostat datayhteyden:
    • rovervastaanottimelle, valitse Roverin datayhteys.
    • tukiaseman vastaanottimelle, valitse Tukiaseman datayhteys.
  4. Valitse internet-yhteys Tyyppi-kenttään.
  5. Näpäytä GNSS-yhteystieto -kentässä kenttävalikon painiketta (oikea nuoli) ja avaa GNSS-yhteystiedot -lomake. Valitse GNSS-yhteystieto luettelosta tai luo uusi yhteystieto.

Anna GNSS-yhteystiedon nimi yhteystiedolle, jonka olet jo määrittänyt.

GNSS Yhteys -lista on suodatettu kontaktityypin mukaan.

6. Jos haluat mittausta aloitettaessa näyttää mittaustyyliin määritetyn GNSS-yhteystiedon tai vaihtaa yhteystietoa, valitse Valitse GNSS-yhteystieto -valintaruutu.

7. Näpäytä Hyväksy.