GNSS-yhteystiedon luominen internet-datalinkille

1. Näpäytä ja valitse Asetukset / Yhteydet / GNSS-yhteystiedot.
  2. Näpäytä New.
  3. Syötä yhteystiedon Nimi.
  4. Valitse Yhteystyypiksi Internet-tukiasema.
  5. Määritä Ohjaa tallentimen kautta -asetukset. Halutessasi
    • Katkaise Trimble Access -ohjelmaa pyörittävän tallentimen ja tukiaseman välinen yhteys sen jälkeen, kun tukiasemamittaus on alkanut, ja aseta Ohjaa reitittimen kautta -kytkin kohtaan Ei.
    • Pidä Trimble Access -ohjelmaa pyörittävä tallennin yhdistettynä tukiasemaan sen ollessa käynnissä, ja aseta Ohjaa reitittimen kautta -kytkin kohtaan Kyllä.

Trimble R10/R12 -vastaanottimen modeemi ei tue Bluetooth Dial-up Networkingia (DUN), minkä vuoksia et voi käyttää vastaanottimen SIM-korttia tai Ohjaa tallentimen kautta -toimintoa. Jos haluat ohjata dataa tallentimen kautta, aseta SIM-kortti tallentimeen ja varmista, että Ohjaa tallentimen kautta -kentässä lukee Päällä.

6. Jos Ohjaa tallentimen kautta -kytkin on kohdassa Ei:

1. Syötä tarvittaessa Modeemin PIN.
    2. Määritä internetpalveluntarjoajalle Access Point Name (APN). Tämä on palveluntarjoaja, joka toimitti vastaanottimen SIM-kortin.

Käytä Valitse Access Point Name (APN) -apuohjelmaa näpäyttämällä ja syötä maasi Sijainnin kenttään ja valitse Verkko-operaattori ja liittymä. Näpäytä Hyväksy. Näpäytä Hyväksy.APN -kenttä päivitetään.

3. Syötä Matkapuhelin käyttäjänimi ja Matkapuhelimen salasana. Näissä kentissä on oletuksena guest.
    4. Tukiasemakäyttötilan kenttä on kirjoitussuojattu ja asetettu kohtaan Siirrä dataa etäpalvelimelle. Konfiguroi muut ruudulla näkyvät kentät tarpeen mukaan. Ks. Kun tukiasema lataa dataa lähetyspalvelimeen.
  7. Jos Ohjaa tallentimen kautta -kytkin on kohdassa Kyllä:
    1. Valitse tallentimen Verkkoyhteys, jota käytetään yhteyden muodostamiseen internetiin.

Voit syöttää yhteyden nimen tai näpäyttää tarkastellaksesi Verkkoyhteyden kuvaruutua. Valitse yhteys luettelosta.

Jos käytät tallentimen GSM-modeemia tai tallentimeen yhdistettyä älypuhelinta, muodosta yhteys 3G- tai 4G-mobiililaajakaistaverkkoon valitsemalla Käyttöjärjestelmä - Wi-Fi, matkapuhelinverkko Verkkoyhteyden ruudussa. Katso Internet-yhteyden luominen.

2. Syötä tarvittaessa Modeemin PIN.
    3. Valitse Tukiasemakäyttötila.

Jos tukiasemalla oleva vastaanotin toimii tukiaseman palvelimena, valitse Käytä palvelimena ja syötä IP-portti.

Jos tukiaseman luona oleva vastaanotin siirtää dataa lähetyspalvelimelle, valitse Siirrä dataa etäpalvelimelle. Konfiguroi muut ruudulla näkyvät kentät tarpeen mukaan. Ks. Kun tukiasema lataa dataa lähetyspalvelimeen.