GNSS-vastaanottimen käyttöönotto ja yhdistäminen

Ota mittausvälineistösi käyttöön ja muodosta sen yhteys käyttäessäsi Trimblen integroitua GNSS-vastaanotinta seuraavasti:

1. Kokoa ja pystytä laitteet.

2. Yhdistä tallennin ja vastaanotin sopivalla kaapelilla Bluetoothiin. Katso Bluetooth-liitännät.
  3. Jos käytät RTK-radiomittausta, kytke tallennin, vastaanotin, radio ja vaadittaessa sähkönsyöttö. Katso Radion yhdistäminen GNSS-vastaanottimeen.
  4. Kytke virta vastaanottimeen.

5. Kytke virta maastotietokoneeseen.

6. Jos käytät RTK:n internet- tai puhelinyhteysmittausta, kytke tallennin, vastaanotin ja vaadittaessa ulkoinen laite:

1. Jos käytät ulkoisen laitteen, kuten matkapuhelin, modeemia, käynnistä laite ja yhdistä se tallentimeen käyttäen Bluetoothia tai sarjakaapelia.
    2. Yhdistä vastaanotin tallentimeen käyttäen Bluetoothia tai sarjakaapelia.

Jos käytät RTK:n puhelinyhteysmittausta, varmista, että yhdistätte laitteet käyttäen mittaustyylissä konfiguroitua menetelmää. Katso Roverin puhelinverkkodatayhteyden konfigurointi.

Yhdistääksesi tallentimen vastaanottimelle käyttäen Bluetoothia:

1. Näpäytä ja valitse Asetukset / Yhteydet / Bluetooth.
      2. Valitse vastaanotin Kytke GNSS-kartoituslaitteeseen -kentässä.
      3. Yhdistä laitteeseen.

Lisätietoja on kohdassa Bluetooth-liitännät.

7. Aloita Trimble Access tallentimella. Jos Trimble Access ei muodosta yhteyttä vastaanottimeen automaattisesti, katso kohta Automaattisen yhdistämisen asetukset.