Roverin puhelinverkkodatayhteyden konfigurointi

1. (missing or bad snippet)
  2. Valitse Roverin datayhteys.
  3. Aseta Tyyppi-kenttään puhelinverkkoyhteys.
  4. Näpäytä GNSS-yhteystieto -kentässä kenttävalikon painiketta (oikea nuoli) ja avaa GNSS-yhteystiedot -lomake. Valitse GNSS-yhteystieto luettelosta tai luo uusi yhteystieto.

Anna GNSS-yhteystiedon nimi yhteystiedolle, jonka olet jo määrittänyt.

GNSS Yhteys -lista on suodatettu kontaktityypin mukaan.

5. Jos haluat mittausta aloitettaessa näyttää mittaustyyliin määritetyn GNSS-yhteystiedon tai vaihtaa yhteystietoa, valitse Valitse GNSS-yhteystieto -valintaruutu.

6. Loput vaiheet riippuvat modeemista, jolla olet yhteydessä tukiaseman modeemiin.