Kuvan piirtäminen

Voit piirtää vektorikartan, polygoneja tai lisätä tekstiä mihin tahansa työssä olevaan kuvaan käyttämällä Piirroksen työkalupalkkia.

Piirroksen työkalupalkki on käytettävissä, kun tarkastelet kuvatiedostoa Työn tarkastelun kuvaruudussa tai kun olet luonut kuvakaappauksen Video-ruudussa tai Pinnan tarkastuksen kaavakkeessa.

Kun valitset mediatiedoston Työn tarkastelun kuvaruudusta, ruutuun avautuu Mediatiedosto-ikkuna. Tee Mediatiedosto-ikkunasta täysikokoinen napsauttamalla Laajenna.

Kuvaan piirtäminen:

1. Näpäytä Piirrä.
  2. Valitse sopiva toiminto Piirrä-työkaluriviltä piirtääksesi objekteja kuviin:
    • vapaalla kädellä piirretty vektorikartta
    • viivat
    • suorakulmiot
    • ellipsit
    • teksti

Jaa tekstiä uudelle riville painamalla Shift + Enter tai Ctrl + Enter.

3. Sijoita kohde uudelleen näpäyttämällä ja pitämällä sitä painettuna, ja sen jälkeen vetämällä sitä.

Peruuta muokkaus näpäyttämällä .

4. Muuta rivin leveyttä, tyyliä ja väriä, tai kohdan tekstiväriä, taustaväriä ja kokoa näpäyttämällä ja pitämällä kohtaa painettuna ja näpäytä sen jälkeen Asetukset.
  5. Tallenna alkuperäisen kuvan kopion <projekti>\<työn nimi> Files\Original Files-kansioon näpäyttämällä Asetukset ja valitse Tallenna alkuperäinen kuva.

Jos sinulla ei ole työtä auki, kuvat tallennetaan nykyiseen projektikansioon ja alkuperäiset kuvat tallennetaan nykyisen projektikansion sisällä olevaan Original Files -kansioon.

Näpäytä Alkuperäinen tarkastellaksesi alkuperäistä kuvaa Tarkastele työtä -ruudussa. Palaa muokattuun kuvaan näpäyttämällä Muokattu.