EDM-asetukset

Käytä EDM-asetuksien kuvaruutua konfiguroidaksesi kojeen elektronisen etäisyysmittarin asetukset.

Avaa EDM-asetuksien kuvaruutu seuraavasti:

• Näpäytä ja valitse Koje / EDM-asetukset.
  • Näpäytä tilarivin Koje-kuvaketta, josta avautuu Kojeen toiminnot -ruutu. Paina ja pidä pohjassa Laser- tai DR-painiketta.

Vaihda mittaustilaa näpäyttämällä Kojetoimintojen ruudun ensimmäistä painiketta, jolloin voit käydä läpi saatavissa olevat tilat.

Useimmat Trimble-kojeet, kun valitset:

• STD:n, koje on EDM-standardi-tilassa, jossa se keskiarvoistaa kulmat samalla, kun normaali välimatkanmittaus otetaan.
  • FSTD:n, koje on EDM:n nopean vakion tilassa, jossa se laskee kulmien keskiarvot nopean vakiomittauksen aikana.
  • TRK:n, koje on EDM-seurantatilassa, jossa se alituisesti mittaa välimatkoja ja päivittää ne tilalinjassa.

Trimble C3- ja C5-takymetrit, kun valitset:

• Normaalin, koje keskiarvoistaa kulmat standardietäisyysmittauksen yhteydessä.
  • Nopean, koje keskiarvoistaa kulmat nopean vakiomittauksen yhteydessä.
  • Tarkan, koje mittaa välimatkoja ja päivityksiä tilalinjassa koko ajan.

Mahdollisesti käytettävissä olevat toiminnot vaihtelevat sen mukaan, mihin kojeeseen maastotietokone on kytketty: