Joystick

Kun käytät robottikojetta etäkohteella, käännä koje prismaa kohti Joystick -painikkeella, kun lukitus on menetetty.

1. Näpäytä tilarivin kojeikonia tarkastellaksesi Kojetoimintojen ruutua.

2. Näpäytä Joystick.
  3. Käännä koje näpäyttämällä näytön nuolinäppäintä tai painamalla maastotietokoneen ylös-, alas-, vasemmalle- tai oikealle-nuolinäppäintä.

Diagonaalisen nuolen painaminen liikuttaa kojetta vaaka- ja pystysuunnassa. Se, miten pitkälle koje kääntyy, riippuu siitä, miten pitkään nuolta pidetään pohjassa.

4. Kääntymisnopeutta voidaan lisätä ja vähentää näpäyttämällä vasenta (vähennä) tai oikeaa (lisää) nopeusnuolta.
  5. Hienosäädä kojeen asentoa näpäyttämällä sisempiä nuolia. Sisemmät nuolet kääntävät kojetta aina puolella miniminopeusasetuksesta.
  6. Vaihda suuntaa näpäyttämällä suunnanvaihtopainiketta (,).
    • Kun kojekuvake on prismakuvakkeen vasemmalla puolella, koje kääntyy aivan kuin olisit kojeen takana.
    • Kun kojekuvake on prismakuvakkeen oikealla puolella, koje kääntyy aivan kuin seisoisit paalulla kojetta kohti kääntyneenä.
  7. Määritä koje hakemaan prisma ja lukittumaan siihen näpäyttämällä Haku. Koje alkaa etsiä prismaa.

Kun GPS Haku on valmis, Haku-painike on käytettävissä. Suorita GPS-avusteinen haku näpäyttämällä Haku.

Hakutulokset näkyvät tilalinjassa:

• Tähys lukittu – ilmaisee, että prisma on paikannettu ja lukittu.
    • Ei kohdetta – ilmaisee, että prismaa ei voitu paikantaa.