Tracklight

Ohjausvalo on valo, joka opastaa prismamiestä oikealle suunnalle. Tracklight ei ole käytössä, kun maastotietokone on kytkettynä kojeeseen, jossa on kamera, teholaserosoitin tai pitkän kantaman FineLock.

Ohjausvalon laittaminen päälle ja pois:

1. Näpäytä tilarivin kojeikonia tarkastellaksesi Kojetoimintojen ruutua.

2. Näpäytä Ohjausvaloa.

Ohjausvalon nopeuden määrittäminen:

1. Näpäytä Kojetoimintojen ruudun Ohjausvalon painiketta ja pidä se pohjassa.
  2. Valitse Ohjausvalo käytössä -valintaruutu.
  3. Valitse tarvittava nopeus Nopeuden kentässä.

Kun Auto on valittuna, Tracklight vilkkuu nopeasti, kun prisma on lukittuna, ja hitaasti, kun prismaa ei ole.