Kojeen hallinta videoruudussa

Voit hallita kojetta Video-ruudusta käsin käyttäen:

• Näpäytä ja siirrä – käännä koje näytössä näkyvään sijaintiin näpäyttämällä videonäyttöä.
  • tallentimen suuntanäppäimien nuolipainikkeita. Katso Joystick. Suuntanäppäimien käyttö liikuttaa kojetta silloinkin, kun ohjelmiston mittapiste on suunnattuna videosyötön rinnalla olevaan kohteeseen.

Jos haluat käyttää nuolinäppäimiä ohjelmistomuodossa (esimerkiksi liikkuaksesi tekstin läpi muokataksesi sitä), sinun tarvitsee ehkä painaa Ctrl + vasenta/oikeaa nuolinäppäintä siirtyäksesi kentän muokkaamisen tilaan. Tätä seuraavat nuolinäppäimien painallukset liikuttavat kursoria vasemmalle tai oikealle. Jos haluat siirtyä eri kenttään, paina ylös- tai alasnuolta.

SX10:n näytöllä näkyvät kontrollit

Kun yhdistetty koje on Trimble SX10 Scanning -takymetrillä, Video­ruudussa näkyvät oletuksena seuraavat kontrollit.

Zoomin osoitin

Videoruudun vasemman yläkulman Zoomin osoitin ilmaisee tämänhetkisen zoomin tason. Näpäytä Zoomin osoittimen riviä muuttaaksesi zoomaustasoa nopeasti.

Joystickin kontrollit

Käytä Joystickin kontrolleja kojeen kääntämiseen.

Käännä kojetta yhden pikselin verran nuolinäppäimestä. Pidä nuolinäppäintä painettuna kääntääksesi kojetta haluamasi verran.

Kääntönäppäimet

Käytä Käännä-näppäintä kääntääksesi kojetta horisontaalisesti 90° oikealle tai vasemmalle tai 180°.

Voit piilottaa kaikki tai osan näistä kontrolleista Video-ruudusta näpäyttämällä / Asetukset.