Yhdistetyn mittaustyylin asetusten määrittäminen

1. Näpäytä ja valitse Asetukset/ Mittaustyylit.
  2. Näpäytä New.
  3. Syötä Tyylin nimi ja aseta Tyylin tyypiksi Integroitu mittaus. Näpäytä Hyväksy.
  4. Valitse Takymetrimittaus- ja GNSS-tyylit, jotka haluat liittää integroituun tyyliin. Näpäytä Hyväksy.
  5. Näpäytä Prisma antennin siirtymään -kentällä ja valitse prismatyyppi. Prisma antennin siirtymään -kenttään ilmestyy valitun prisman oikeat siirtymäarvot.

Jos määritettynä on virheellinen antennin mittausmenetelmä, väärää siirtymää käytetään GNSS-antennikorkeuksiin. Varmista, että integroidun mittaustyylin referoiman GNSS-mittaustyylin Roverin asetusten kaavakkeen antennin Mitataan kohteeseen -kentässä on oikea sijainti. Jos käytät R12i-, R12- tai R10-vastaanotinta, siirtymä lasketaan prisman keskikohdasta pikalaukaisijan pohjaan. Muiden vastaanottimen kohdalla siirtymä lasketaan prisman keskikohdasta antennipidikkeen pohjaan.

Muuttaaksesi GNSS-antennin korkeutta integroidun mittauksen aikana sinun täytyy muuttaa nykyistä prismakorkeutta. Katso Antennin tai prisman korkeuden muuttaminen integroidun mittauksen aikana.

6. Tarkka korkeus -option on saatavilla, kun kartoitat tietä käyttäen Tiet -ohjelmistoa. Yhdistääksesi GNSSN horisontaalisen sijainnin takymetrin tarjoamaan korkeuteen ota käyttöön Tarkka korkeus.

Kun tarkka korkeus on käytössä, robottitakymetri asetetaan tyypillisesti etäiseen paikkaan, jossa sillä on hyvä näkyvyys ja jossa se on turvassa koneilta. Korkeus määräytyy yhden tai useamman Asemapisteen korkeuden mittojen pisteeseen perusteella tunnetulla korkeudella. Voit ottaa robottitakymetrin käyttöön käyttäen tunnettua kiintopistettä, mutta tätä ei vaadita.

7. Näpäytä Hyväksy.
  8. Näpäytä Tall.