Yhdistetyt mittaukset

Yhdistetyssä mittauksessa maastotietokone on kytkettynä sekä takymetrimittalaitteeseen että GNSS-vastaanottimeen samanaikaisesti. Trimble Access-ohjelma voi vaihdella kahden kojeen välillä nopeasti saman työn sisällä.

Jos haluat käyttää integroitua mittausta, sinun tulee konfiguroida takymetri- ja RTK-mittaustyylit, joita aiot käyttää, sekä integroidun mittaustyylin, joka viittaa takymetri- ja RTK-mittaustyyleihin. Oletusarvoinen integroitu mittaustyyli on nimeltään IS Rover.

Jos käytät IMUn kallistuskompensaatio yhdistetyn mittauksen RTK-osiossa, kallistuskompensaatiota ei sovelleta kulmahavaintoihin. Muista tasata paalu kun käytät Tarkan korkeuden optiota mitatessasi tietä Tiet -ohjelmistoa käyttäen ja kun käytät takymetrimittauksia.