Datan arviointi

Trimble Access tarjoaa useita tapoja arvioida dataa nykyisessä työssä:

• Valitse kohteita kartalta ja näpäytä Tarkasta nähdäksesi valittujen kohteiden tiedot.
  • Näpäytä ja valitse Työdata / Työn tarkastelu avataksesi lokin, joka esittää yksityiskohtaisesti työhön tallennettujen pisteiden historian sekä kaikki työn asetuksiin tehdyt muutokset. Tietueet listataan aikajärjestyksessä.
  • Näpäytä ja valitse Työdata / Pistehallinta avataksesi tietokannan kaikista työssä ja linkitetyissä tiedostoissa olevista pisteistä ja havainnoista. Pistetietueet listataan tavallisesti nousevassa järjestyksessä pisteen nimestä, mutta jos päätät näyttää tietueet Prismakorkeuden mukaan, kaikki listatut havainnot näytetään järjestyksessä, jossa ne tapahtuvat tietokannassa.

Voit lisätä merkintöjä työhön, muokata prisman/antennin korkeuden tietoja ja muokata kooditietueita Työn selailun tai Pistehallinnan ruudusta.

Käytä Työn selailua tarkastellaksesi media- ja panoraamatiedostoja tai mittausvaroituksia.

Muokkaa pisteen nimeä ja koordinaattitietueita tai poista pisteitä tai ominaisuuksia käyttäen Pistehallintaa.