Datan vieminen työstä

1. Näpäytä ja valitse Työ.

2. Valitse työ, johon haluat tuoda dataa, Töiden ruudusta.
  3. Näpäytä Vie. Vie-ruutu avautuu.
  4. Valitse Tiedostomuoto -kentässä luotavan tiedoston tyyppi.

Tiedostonimikenttä näyttää oletusarvoisesti nykyisen työn nimen, ja tiedostopääte on valitun tiedostotyypin tiedostopääte.

5. Muokkaa tiedoston nimeä tarvittaessa.
  6. Näpäytä selataksesi kansioon, johon haluat viedä tiedostot. Oletusarvoisesti tiedostot viedään viimeksi valittuun kansioon. Jos mitään kansiota ei ollut valittuna, tiedostot viedään Vientikansioon, joka on samassa kansiossa työn kanssa.

Voit valita kansion mistä tahansa saatavissa olevasta asemasta, kuten verkkoasemasta tai USB-muistitikusta.

Jos maastotietokone on Android-laite, ohjelma saattaa pyytää sinua antamaan Trimble Access -sovellukselle luvan lukea USB-asemaa ja kirjoittaa siihen. Kun näpäytät Kyllä, näyttöön ilmestyy Android-kansionvalintaikkuna. Näpäytä uudessa ikkunassa , selaa USB-asemaan ja näpäytä [VALITSE]. USB-muistitikku on nyt näkyvissä Trimble Access Valitse kansio -ruudussa. Jos USB-asema havaittu -viestiä ei ilmesty tai ohitit sen, näpäytä Valitse USB-asema -valonäppäintä sen jälkeen, kun USB-laite on yhdistetty.

7. Valitse kansio siirrettävää tiedostoa varten Valitse kansio -ruudusta. Näpäytä Hyväksy.
  8. Jos valitsemasi tiedostomuoto on:
    • Pilkkuerottimilla eritelty (*.CSV, * .TXT), valitse kenttä kutakin arvoa varten. Kun näpäytät Hyväksy, voit valita pisteet vientiä varten. Katso Pisteiden valinta.
    • DXF, valitse DXF-tiedostomuoto ja vietävät kohdetyypit.

Jos pisteeseen liittyy koodeja ja attribuutteja, kaikki attribuutit lisätään kirjoitetun pisteen attribuutteina DXF-tiedostoon.

Kun Trimble Business Center -ohjelman Feature Definition Managerilla luotu ominaisuuskirjasto (*.fxl) on käytössä, FXL-tiedostossa määriteltyjä tasoja ja värejä käytetään DXF-tiedostossa.

• ESRI Shapefiles, aseta Koordinaattiasetukseksi Koordinaatisto (pohjoinen, itä, korkeus) tai Lat/long-koordinaatit (paikallinen latitudi/longitudi/korkeus).
    • Kartta (paikall) -koordinaatit, valitse tulostetaanko alkuperäiset syötetyt Kartta (paikall) -koordinaatit vai lasketut näytössä esitettävät Kartta (paikall) -koordinaatit.

Lasketut Kartta (paikall) -koordinaatit on johdettu ottamalla syötetyt tai lasketut karttakoordinaatit ja käyttämällä niihin sitten näyttömuunnosta. Sinun täytyy määrittää vaadittu näyttömuunnos ennen tiedoston viemistä. Tee tämä Työn selailu -toiminnolla, valitse piste ja siirry Asetus -kohtaan, määritä Koord. näyttö -asetukseksi Kartta (paikall) ja valitse sitten Muunnos (paikall) karttakoordinaattien näyttö.

• Merkintäraportti, määritä hyväksyttävät merkintätoleranssit Merkitse vaakatoleranssi- ja Merkitse pystytoleranssi -kentissä. Mikä tahansa määritettyjä toleransseja suurempi merkinnän delta ilmestyy värillisenä luotuun raporttiin.
    • Mittausraportti, valitse, luodaanko yksityiskohtainen raportti ja määritä GNSS-deltojen raportoinnin formaatti.
    • Jonoraportti, määritä jonodeltojen raja-arvo. Tämän rajat ylittävät arvot korostetaan luodussa raportissa.
    • Trimble JobXML, valitse asianmukainen versionumero.
    • Utility Survey DXF, konfiguroi linjojen luomisen ja tekstin generoinnin asetukset.
  9. Näytä luotu tiedosto automaattisesti luomisen jälkeen valitsemalla Näytä tehty tiedosto -valintaruutu.
  10. Näpäytä Hyväksy.