Tuonti- ja vientitiedostoformaatit

Ennalta määritetyt tuonti- ja vientitiedostoformaatit on määritetty XSLT style sheet (*.xsl) -määritystiedostoissa. Niitä säilytetään yleensä Trimble Data\System Files-kansiossa.

Valmiiksi määritellyt tyylisivut ovat englanninkielisiä. Käännetyt tyylisivutiedostot tallennetaan yleensä asianmukaiseen kielikansioon.

Kansion sijainti riippuu maastotietokoneen käyttöjärjestelmästä:

• Windows-laitteella: C:\Program Files\Trimble\Mittaus\Languages\<language>
  • Android-laitteella: <Laitteen nimi>\Internal shared storage\Trimble Data\Languages\<language>

Voit tuoda ja viedä dataa käyttäen ennalta määrättyjä tiedostomuotoja, tai voit luoda omat formaattisi.