Töiden hallinta

Työt-ruutu aukeaa aina, kun avaat projektin tai luot paikallisen projektin. Tarkastele Töiden kuvaruutua milloin tahansa näpäyttämällä ja valitsemalla Työ.

Töiden ruutu listaa nykyisen kansion sisältämät työt ja kansiot.

Valitse työ näpäyttämällä sitä. Työn tietopaneeli sisältää tietoa työstä, mukaan lukien kuvauksen, tilan ja linkitetyt tiedostot.

Tarkastellaksesi työn tietoja pystytilassa näpäytä ja valitse Tiedot.

Jos olet kirjautuneena sisään Trimble ID -tunnuksillasi, työt ja kansiot, jotka sisältävät sinulle annetut työt joita ei ole vielä ladannut Trimble Connect -palvelusta näytetään harmaalla tekstillä.

Sinun tulee olla kirjautuneena sisään Trimble ID -tunnuksillasi siirtääksesi töitä ja työdataa. Otsikkopalkin Trimble Connect -kuvake on harmaa jos et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään painamalla -kuvaketta.

Tämä Trimble Access-sovelluksen versio voi avata töitä versiosta 2017.00 tai sitä myöhemmistä versioista, kun sovellusta käytetään Windows-laitteella, sekä versiosta 2019.00 ja sitä myöhemmistä versioista, kun sovellusta käytetään Android-laitteella. Kun avaat työn Töiden ruudusta, Trimble Access muuntaa työn automaattisesti ohjelmiston nykyisen version mukaiseksi. Lisätietoja töiden lataamisesti tallentimelle löytyy osiosta Tiedostonsiirto.