Laseretäisyysmittarit

Kunkin Trimble Access-sovelluksen tukeman laserin asetukset on kuvattu alla. Ohjeet langattoman Bluetooth-yhteyden luomiseen laseretäisyysmittariin löytyvät osiosta Bluetooth-liitännät.

Trimble Access saattaa tukea muitakin kuin tässä listattuja laseretäisyysmittareita, sillä valmistajien eri malleissa käyttämät protokollat ovat usein samoja tai hyvin samankaltaisia.

Trimble LaserAce 1000

LaserAce1000:ssa ei ole Bluetooth-konfigurointia, se on aina päällä.

Kun Trimble LaserAce 1000 havaitaan Bluetooth-laitteiden haun yhteydessä, näyttöön tulee tunnistusvalintaikkuna. Syötä siihen laseretäisyysmittarissa määritetty PIN-koodi (oletus-PIN = 1234).

Bosche DLE 150 tai Bosch GLM 50c

Kun laseretäisyysmittari on havaittu, näyttöön tulee tunnistuskehote. Syötä siihen laseretäisyysmittarissa määritetty PIN-koodi.

LTI Criterion 300 tai LTI Criterion 400

Paina päävalikossa ala- tai ylänuolta, kunnes Mittaus -valikko tulee näkyviin, ja näpäytä sitten Enter. Valitse Perusmittaukset ja näpäytä Enter. Näyttöön avautuu ikkuna, jossa on HD - ja AZ -kentät.

LTI Impulse

Määritä laseretäisyysmittari toimimaan CR 400D-formaatissa. Varmista, että pieni "d" näkyy näytössä. (Paina tarvittaessa laseretäisyysmittarin Fire2 -painiketta).

LTI TruPulse 200B tai LTI TruPulse 360B

Aseta TruPulse-tilaksi jokoSlope Distance, Vertical Distance tai Horizontal Distance.

Laser Atlanta Advantage

Aseta Matka/Tila-optioksi Standardi (keskiarvoistettu) ja Sarja/Formaatti-optioksi Trimble Pro XL.

Aseta Sarjan / Etä- / -liipaisinarvoksi 7 (37h). (Etäliipaisin toimii ainoastaan silloin, kun yhteys on muodostettu kaapelin kautta, ei käytettäessä langatonta Bluetooth-tekniikkaa.)

Aseta Laukaisuajaksi vaadittava viive (ei nolla tai ääretön).

Aseta Sarja-T-tilaksi Pois päältä.

LaserCraft Contour XLR

Ota etäisyysmittarissa käyttöön LaserCraft-tila. Jos käytössä on langaton Bluetooth-yhteys, vaihda myös laseretäisyysmittarin tiedonsiirtonopeudeksi 4 800.

Leica Disto Memo tai Leica Disto Pro

Aseta mittausyksiköiksi metrit tai jalat (ei jalat ja tuumat).

Leica Disto Plus

Sinun tulee ottaa langaton Bluetooth-tekniikka käyttöön Leica Disto Plus -laitteessa ennen kuin voit suorittaa Bluetooth-skannauksen. Tee tämä asettamalla Järjestelmä / Virta / Bluetooth Päälle.

Jos automaattinen mittaus on pois päältä:

1. Ota mittaus painamalla laseretäisyysmittarin Dist -näppäintä.
  2. Paina [2nd] näppäintä.
  3. Siirrä mittaus tallentimelle painamalla yhtä kahdeksansuuntaista nuolinäppäintä.

MDL Generation II

Ei edellytä erityisiä asetuksia.

MDL LaserAce

Määritä Data record -formaatiksi Mode 1. Jos käytät kulmaenkooderia, määritä magneettinen deklinaatio nollaksi Trimble Access -ohjelmiston Laskenta-asetukset ruudussa. MDL LaserAce -laserin kulmaenkooderi korjaa magneettisen deklinaation automaattisesti.

Aseta tiedonsiirtonopeudeksi 4 800.

MDL LaserAcessa ei ole langattoman Bluetooth-tekniikan asetuksia, joten se on aina käytössä.

Kun MDL LaserAce havaitaan Bluetooth-laitteiden haun yhteydessä, näyttöön tulee tunnistusvalintaikkuna. Syötä siihen laseretäisyysmittarissa määritetty PIN-koodi (oletus-PIN = 1234).