Verkkokarttapalvelut (WMS)

Kartan taustat antavat kontekstia datallesi. Jos tallennin on yhteydessä internetiin, voit käyttää verkkokarttapalvelun (WMS) tarjoamaa verkkokarttaa sen sijaan, että lisäät omat taustakuvasi.

Saatavilla olevat verkkokarttapalvelut riippuvat sijainnistasi. Jos haluat käyttää verkkokarttapalvelua, lisää WMS ja syötä URL, jonka avulla noudat dataa palvelusta. Trimble Access Tallentaa jokaisen WMS:n konfigurointitiedot .wms-konfigurointitiedostoon C:\ProgramData\Trimble\Trimble Data\System Files-kansioon.

Kun yhteys on muodostettu WMS:ään, voit hallita WMS-datan (mukaan lukien alatasojen) näkyvyyttä Linkitettyjen tiedostojen ruudun Karttatiedostojen välilehdellä.

Verkkokarttapalvelun tuottama data näkyy kartalla vain silloin, kun kartta on Tasonäkymässä.

Voit tarvittaessa käyttää dataa useammasta kuin yhdestä WMS:stä samaan aikaan. Voit esimerkiksi tarkastella yhden WMS:n tarjoamia kiinteistörekisteritasoja ja toisen palvelun tarjoamia tie- tai maapaketteja.