Kohteiden valitseminen kartalla

Voit valita kohteita, kuten pisteitä, riviä, kaaria tai murtoviivoja kaikista tuetuista kartan tiedostotyypeistä, mukaan lukien DXF-, IFC-, RXL- ja DTM-tiedostot, sekä skannauspisteitä pistepilvistä tai skannaustiedostoista. Et voi valita pisteitä kartalla näkyvästä taustakuvasta.

Valitaksesi kohteita karttatiedostosta karttatiedostojen ja tiedostojen sisältämien ominaisuustasojen tulee olla valittavissa olevia. Katso Datan lisääminen karttaan.