Tuetut karttatiedostot

Karttatiedostot ovat tiedostoja, jotka sisältävät pisteitä, linjoja, kaaria, murtoviivoja ja muita karttakohteita, kuten linjauksia ja pintoja, jotka eivät ole nykyisessä tietokannassa mutta joita haluat tarkastella ja valita kartalla.

Tuetut karttatiedostotyypit ovat:

• AutoCAD (ASCII) -tiedostot (.dxf)
  • ESRI Shape -tiedostot (.shp)
  • LandXML-tiedostot (.xml)
  • TrimBIM (Trimble BIM:n-tiedostot) (.trb)
  • IFC -tiedostot (Industry Foundation Classes) (.ifc .ifczip)
  • Pinnat tai digitaaliset maastomallit (.dtm .ttm .xml, .dxf)
  • Skannauspisteet ja pistepilvet (.tsf ja .rwcx)
  • Linjaustiedostot (.rxl)
  • Trimble-tiet (.rxl)
  • GENIO-tiet (.inp, .crd, .mos)
  • 12D-mallitiedostot (.12da) – ainoastaan Tiet -ohjelman tukemia
  • Surpac-tiedostot (.str) – käytetään yleensä kaivoksissa
  • Taustakuvat georeferoiduista kuvatiedostoista tai verkkokarttapalvelimesta

Trimble Access ei tue IFC-tiedostoja eikä SX10-skannausdataa (.rcwx-tiedostoja) silloin, kun sitä käytetään Android-laitteella.

Lisätietoja näistä tiedostotyypeistä löytyy asiankuuluvista osioista.