Rajausruutu

Rajausruudun avulla voit jättää kartalla olevaa dataa pois tarkastellaksesi sinua kiinnostavaa aluetta selkeämmin. Rajausruutu on hyödyllinen erityisesti silloin, kun tarkastelet IFC-tiedostoja tai pistepilviä, jolloin voit jättää osia pois mallista tai pistepilvestä niin, että voit tarkastella mallin tai pistepilven sisäpuolta.

Voit määrittää Rajausruudun koon käyttämällä pystysuoraa, sivujen tai etu/takapuolen liukusäädintä tai syöttämällä raja-arvot.

Rajausruutua ei tueta, jos Trimble Access-sovellusta käytetään Android-laitteella.