Mittaa

Käytä Mittaa-valikkoa pisteiden mittaamiseen.

Jos haluat mitata pisteitä, Trimble Access-ohjelmiston tulee aloittaa mittaus, jolloin sinua kehotetaan valitsemaan vaadittava mittaustyyli. Jos tallentimellasi on käytössä vain yksi mittaustyyli, se valitaan automaattisesti, kun aloitat mittaamisen. Muussa tapauksessa valitse tyyli näyttöön aukeavasta luettelosta.

Mittaa-valikossa saatavilla olevat mittausmenetelmät riippuvat suorittamasi mittauksen tyypistä.

Jos haluat mitata pisteiden mittauspisteet ja -koodihavainnot yhdellä kertaa takymetri- tai GNSS-mittauksessa, näpäytä ja valitse Mittaa / Mittauskoodit. Katso Havaintojen mittaus ja koodaus yhdellä kertaa.