Linjojen ja pisteiden automaattinen merkintä Kaivos -ohjelmassa

Merkitäksesi automaattisesti... Valitse...
Kaivoksen katossa tasaisin välimatkoin olevan linjan. Keskilinja
Kaivoksen seinissä tasaisin välimatkoin olevan linjan. Kaltevuuslinja
Kaivoksen seinien ja kahden pisteen määrittämän linjan väliset leikkauspisteet. Laserlinjat
Kaivoksen seinän ja laserlinjojen väliset leikkauspisteet, jotka on määritelty suorassa kulmassa suhteessa keskilinjaan määritellyllä välimatkalla. Laserlinjojen offset keskilinjasta
Kaivoksen pinnan ja linjan välisen leikkauspisteen. Projektilinjat
Kaivoksen tason ja kahden pisteen määrittämän linjan välisen leikkauspisteen. Panostusreiät
Kaivoksen kattoon heijastetut nivelpisteet. Taitepisteet

Väläyttääksesi laseria DR-tilassa mitattua pistettä tallentaessasi valitse Koje / EDM-asetukset ja sen jälkeen määritä Laserin välähdys kentässä laserin välähdysten määrä.

Keskeytä automaattinen merkintä väliaikaisesti näpäyttämällä Tauko -painiketta. Ohita piste ja siirry edelliseen tai seuraavaan pisteeseen Edell – ja Seur -painikkeilla.

Datan lisääminen työhön

Voit lisätä työhön vektorikartan DXF- tai STR (Surpac) -tiedostosta.

Pisteet voidaan lukea työhön, linkittää nykyiseen työhön tai lukea toiseen työhön, jolloin tämä työ linkitetään nykyiseen työhön. Tuo pisteitä näpäyttämällä ja valitsemalla Työ ja painamalla sitten Tuo. Riippuen ominaisuuksista, jotka haluat merkata, työssä olevien pisteiden tulee täyttää seuraavat kriteerit:

• Taitepisteet on yksilöitävä joko etu- tai jälkiliitteellä pisteen nimessä.
  • Laserlinjojen pisteiden tulee olla pisteiden nimien avulla määritettyjen pisteiden vastapareja. Pisteellä on oltava etu- tai jälkiliite, joka ilmaisee pisteen olevan linjan vasemmalla tai oikealla puolella. Pisteen nimen loppuosan on oltava identtinen toisiaan vastaavan pisteparin hakemiseksi. Jos esimerkiksi vasemman pisteen etuliite on "L" ja oikean pisteen etuliite on "R", seuraavat pisteet tunnistetaan pistepareiksi: L1–R1, L15–R15, L101–R101 jne.
  • Panostusreikien pisteiden tulee olla pisteiden nimien avulla määritettyjen pisteiden vastapareja. Pisteellä on oltava etu- tai jälkiliite, joka ilmaisee pisteen olevan panostusreiän kaulus tai alareunan taso. Pisteen nimen loppuosan on oltava identtinen toisiaan vastaavan pisteparin hakemiseksi. Jos esimerkiksi kauluspisteen etuliite on "C" ja alareunapisteen etuliite on "T", seuraavat pisteet tunnistetaan pistepareiksi: 1C–1T, 15C–15T, A1C–A1T jne.