Attribuuttiarvojen syöttäminen pisteen mittauksen yhteydessä

1. Syötä pisteen nimi ja valitse koodi. Jos koodilla on ominaisuuksia, Attrib.-valonäppäin ilmestyy Mittauksen ruutuun.

Attribuutteja sisältävillä koodeilla on kirjastossa attribuuttikuvake ( ) koodin vieressä.

2. Saadaksesi attribuuttikaavakkeen ilmestymään pisteen tallennuksen yhteydessä silloin, kun pisteellä on vaaditut attribuutit mutta arvoa ei ole vielä syötetty, näpäytä Asetukset ja valitse Attribuuttikehotus.

Kun Attribuuttikehotus on valittu:

• Jos olet jo syöttänyt ominaisuustiedot Attrib -painikkeella, attribuuttitietoja ei enää kysytä.
    • Jos vaadittaviksi asetetuille attribuuteille on määritetty oletusarvo ominaisuuskirjastossa, attribuuttitietoja ei kysytä.
  3. Syötä attribuutteja näpäyttämällä Attrib.-valonäppäintä.
  4. Valitaksesi attribuutin oletusarvot näpäytä Asetukset ja valitse:
    • Viimeksi käytetty, kun haluat käyttää viimeksi mitatun pisteen attribuuttiarvoja
    • Kirjastosta, kun haluat käyttää attribuuttien oletusarvoja ominaisuuskirjastosta
  5. Syötä mittaamasi pisteen attribuutit.
  6. Näpäytä Tall

Katso ohjeet kuvakaappauksen ja attribuutteihin linkityksen virtaviivaistamiseen osiosta Kuvan linkittäminen attribuuttiin.