Pystyristeyspisteen syöttömenetelmä

Lisää elementti linjaukseen seuraavasti:

1. Valitse Elementti. Jos valitset:
    • Pisteen, syötä Paalu ja Korkeus määritelläksesi VPI:n.

• Ympyrän kaaren, syötä Paalu ja Korkeus määritelläksesi VPI:n ja syöttääksesi ympyrän kaaren Säteen.

• Symmetrisen paraabelin, syötä Paalu ja Korkeus määritelläksesi VPI:n ja syöttääksesi paraabelin Pituuden.

• Epäsymmetrisen paraabelin, syötä Paalu ja Korkeus määritelläksesi VPI:n ja syöttääksesi paraabelin Sisäpituus ja Ulkopituus.

Alkukaltevuus -kenttä näyttää lasketun kaltevuusarvon.

Pituuden, K-tekijän ja Loppukaltevuuden kentät päivittyvät, kun seuraava elementti on lisätty. Näytetyt kentät riippuvat valituista elementistä.

2. Näpäytä Tall.

• Suorien leikkauspisteiden menetelmällä syötetyn pystygeometrian täytyy päättyä pisteenä syötettyyn elementtiin.
  • Kun muokkaat elementtiä, vain valittua elementtiä päivitetään. Kaikki muut siihen liittyvät elementit säilyvät ennallaan.