Käyttäjän määritettävissä olevat merkintäformaatit

Trimble Access-ohjelmisto tukee käyttäjän määrittelemiä merkintäformaatteja, joiden avulla voidaan määritellä, mitä tietoja merkitystä kohteesta näytetään Merkintämittauserot -näytössä. Näyttö avautuu, kun käytössä on Näytä ennen tallennusta.

Kun käytät useita merkinnän tyylisivuja, Trimble suosittelee, että määrität Merkintäerot-muodon. Määritä yksilölliset muodot pisteille, linjoille, kaarille, maastomalleille, korkeuksille, murtoviivoille ja teille näpäyttämällä -sovelluksessa Asetukset / Mittaustyylit / <Tyylin nimi> / Merkintä. Muoto voidaan valita myös merkintämittauksen aikana kohdassa Asetus .