Siirtymän ja merkinnän suuntien asetukset

Siirtymän mittauksissa käytetyt suunnat oikealle ja vasemmalle määräytyvät valitun Siirtymä & Merkinnän suunnat -asetuksen mukaan. Voit konfiguroida tämän asetuksen mittaustyylissä ja myös Asetuksista, joihin pääsee mittaamisen, merkinnän ja kojeaseman käyttöönoton kuvaruudusta.

Kun katsotaan kojeelta kohteeseen päin, kohde, jonka siirtymä on vasemmalle, kun Siirtymä & Merkinnän suunnat -asetuksen Kojeesta nähden on vasemmalla.

Kun Siirtymä & Merkinnän suunnat -asetus on Prismasta nähden , kohde on oikealla.

Kun Siirtymä & Merkinnän suunnat -asetuksen kentässä on vaihtoehto Automaattinen, siirtymän ja merkinnän suunnat ovat Kojeesta nähden servomittauksessa silloin, kun yhteys on muodostettu servokojeeseen, ja prismasta nähden robottimittauksessa.

Mittauksia voidaan muokata Työn selailussa , ja ne näytetään aina havainnon katselusuunnassa. Katselusuuntaa ei voi muuttaa tarkastelun yhteydessä. Mittaus tallennetaan aina suhteessa kojeen sijaintiin.