Merkintäasetukset

Merkintäasetusten konfigurointi:

• Kun muokkaat mittaustyyliä, näpäytä mittaustyylin ruudussa Merkintä.
  • Näpäytä merkinnän aikana Asetukset.

Konfiguroidaksesi Merkityn pisteen tiedot katso Merkityn pisteen tiedot.

Konfiguroidaksesi Merkinnän näyttötilan katso Merkinnän navigointinäyttö.

Jos halua säilyttää merkityt pisteen merkintäpisteiden luettelossa, tyhjennä Poista maastoon merkitty piste listasta -valintaruutu.

Jos et halua takymetrimittauksessa, että takymetrin EDM asetetaan TRK-tilaan kun aloitat mittauksen, tyhjennä Käytä TRK:ta merkintään -valintaruutu.

GNSS-mittauksessa voit aloittaa mittauksen automaattisesti, kun näpäytät Mittaa, valitse Automaattisen mittauksen valintaruutu.