Automaattisen yhdistämisen asetukset

Kun automaattinen yhteyden muodostaminen on käytössä, Trimble Access -ohjelmisto yrittää oletusarvoisesti luoda yhteyden tallentimeen yhdistettyyn GNSS-vastaanottimeen tai takymetriin automaattisesti heti, kun käynnistät ohjelmiston. Tuettujen kojeiden ja vastaanottimien luettelo löytyy kohdasta Tuettu laitteet.

Konfiguroi automaattiset yhteysasetukset suorittamalla yhden seuraavista toimenpiteistä:

• Näpäytä automaattisen yhteydenmuodostamisen kuvaketta tilarivillä, ennen kuin kytket laitteen.
  • Näpäytä ja valitse Asetukset / Yhteydet / Yhdistä automaattisesti.

Kun ohjelmisto yrittää muodostaa yhteyden laitteeseen, automaattisen yhteyden kuvake välkkyy ja näyttää eri kuvaketta samalla, kun ohjelmisto yrittää muodostaa yhteyden kuhunkin määriteltyyn laiteryhmään. Nopeuta automaattista yhteysaikaa tyhjentämällä Automaattisen yhteyden asetusten ruudun valintaruudut, joka jolloin laite ei automaattisesti muodosta yhteyttä laitteisiin, joihin et tavallisesti ole yhteydessä.

Jos automaattisen yhteyden kuvakkeessa on useita eri kuvakkeita ja punainen X , automaattinen yhteys on otettu pois kaikilta laiteryhmiltä.

Sinun ei tarvitse odottaa ohjelmiston muodostavan automaattisen yhteyden. Voit pakottaa ohjelmiston muodostamaan yhteyden tallentimelle yhdistettyyn laitteeseen valitsemalla mittaustyylin ja aloittamalla mittauksen.

Jos käytät Trimble Access -ohjelmistoa tuetulla kolmannen osapuolen Windows-tietokoneella, ja haluat muodostaa yhteyden kyseisen tietokoneen sisäiseen GPS-vastaanottimeen, valitse asianmukainen COM-portti Sisäisen GPS:n kentästä.