Sisäänkirjautuminen

Sinun on kirjauduttava sisään Trimble ID -tunnuksillasi voidaksesi:

• Käyttää pilvessä olevaa dataa.
  • Käyttää Trimble Access -sovellusta ja kaikkia tilaamiasi Trimble Access -sovelluksia.

Projektit- tai Työt-ruudun otsikkopalkin Trimble Connect -kuvake on harmaa jos et ole kirjautunut sisään. Kirjaudu sisään painamalla -kuvaketta.

Sisäänkirjautuminen edellyttää internet-yhteyttä. Katso Internet-yhteyden luominen.

Sisäänkirjautuminen

1. Avaa Kirjaudu sisään Trimble ID -tunnuksilla -ruutu napauttamalla Projektit- tai Työt-ruudun -kuvaketta.

Jos maastotietokoneessa on vain Trimble Access -tilaussovelluksia tallennettuina eikä mitään lisenssejä, Kirjaudu sisään Trimble ID -tunnuksilla -ruutu avautuu kun ensimmäisen kerran käynnistät ohjelmiston. Se ei ilmesty uudelleen ohjelman käynnistyksen yhteydessä paitsi silloin, jos olet aiemmin kirjautunut ulos.

2. Syötä käyttäjänimesi. Käyttäjänimesi on sähköpostiosoite, jota käytit Trimble ID -tunnusten luomiseen.

Jos sinulla ei ole Trimble ID:tä, napauta Luo uusi Trimble ID.

3. Syötä salasanasi.

Näpäytä nähdäksesi Salasana-kenttään syöttämäsi merkit.

Jos olet unohtanut salasanasi, näpäytä Unohditko salasanasi?

4. Jos olet ainoa henkilö, joka käyttää Trimble Access -sovellusta maastotietokoneella ja käytät pilviprojekteja- tai töitä säännöllisesti, valitse Pysy kirjautuneena sisään -valintaruutu, jolloin olet valmiina kirjautuneena sisään, kun käynnistät Trimble Access -ohjelmiston.

Jos kirjaudut sisään käyttääksesi Trimble Access -tilaustasi, tilaus on lukittuna maastotietokoneeseen siihen asti, että kirjaudut ulos. Tässä tapauksessa Pysy kirjautuneena sisään -valintaruudulla ei ole vaikutusta.

5. Näpäytä Kirjaudu sisään.

Ohjelmisto näyttää Projektit-ruudun tai Työt-ruudun, jos kirjauduit sisään sieltä. Otsikkopalkin värillinen Trimble Connect -kuvake ilmaisee, että olet kirjautuneena sisään.

Jos käytät Trimble Access -tilaussovelluksia ja kirjauduit sisään ohjelmiston käynnistyksen yhteydessä, ohjelmisto näyttää Tietoa-ruudun, josta näet maastotietokoneella olevat tilauksesi. Napauta Hyväksy jatkaaksesi Projektit-ruudun.

Noudattaakseen kiinalaisia tietosäännöksiä, jotka koskevat kiinalaiset paikkatiedon siirtämistä Kiinan ulkopuolella sijaitseville palvelimille, Trimble Access estää kirjautumisen Trimble Connect -pilvialustaan silloin, jos IP-osoitteesi on Kiinassa.

Uloskirjautuminen

Käyttääksesi tilaamiasi Trimble Access -sovelluksia sinun tulee olla kirjautuneena sisään Trimble ID -tunnuksillasi. Tilaukset ovat lukittuna maastotietokoneelle, kunnes kirjaudut ulos. Jos haluat käyttää Trimble Access -tilauksiasi eri maastotietokoneella, sinun tulee kirjautua ulos maastotietokoneesta, johon olet kirjautunut.

Kirjaudu ulos tekemällä jokin seuraavista:

• Napauta Projektit-ruudun otsikkopalkin Trimble Connect .kuvaketta ja napauta sen jälkeen Kirjaudu ulos.
  • Napauta ja valitse Tietoa ja sen jälkeen Kirjaudu ulos.