Tunnelit

Trimblen® Tunnelit-ohjelmisto on suunniteltu kartoittamiseen etenkin kaivosympäristöissä.

Käytä Tunnelit -sovellusta ja:

• Määritä tunneli
    • Määritä tunnelin komponentit, mukaan lukien vaakasuorat ja pystysuora linjaukset, mallit ja kierto, tai tuo määritelmä LandXML-tiedostosta.
    • Määritä pulttien reikien kohdalla tyypillisesti käytetyt päätepinnan räjäytysreiät ja merkintäpaikannukset.
    • Käy tunneli läpi ennen kuin menet maan alle.
  • Mittaa tunneli
    • Skannaa poikkileikkaukset, mukaan lukien asetukset, automaattisesti mitataksesi pisteitä manuaalisesti ja poistaaksesi niitä.
    • Mittaa sijainnit tunnelin määritelmän suhteen.
    • Merkitse ennalta määrätyt paikannukset.
    • Sijoita kone, tavallisesti poravaunu, tunnelin suhteen.
  • Tiedonsiirto ja raportit
    • Selaa automaattisesti skannattuja ja käsin mitattuja pisteitä.
    • Merkintäpisteiden näyttäminen.

Käyttäen Tunnelit -sovellusta

Kun aloitat mittauksen, ohjelmisto kehottaa sinua valitsemaan kojeillesi konfiguroidun mittaustyylin.

Vaihtele näkymää sovelluksien välillä näpäyttämällä tilarivin sovelluskuvaketta tilarivissä ja valitsemalla sovelluksen, johon haluat vaihtaa. Voit vaihtoehtoisesti napauttaa ja sen jälkeen sillä hetkellä käyttämäsi sovelluksen nimeä ja valita sen jälkeen sovelluksen, johon haluat siirtyä.

Valitse Trimblen päävalikosta Asetukset / Kieli ja sen jälkeen Käytä ketjun pituuden termejämäärittääksesi ja mitataksesi tunnelin käyttäen tunnelin suuntaisesta pituudesta ennemmin termiä ”ketjun pituus” kuin ”paaluluku”.