Sovellukset

Trimble Access -ohjelmistopaketti sisältää joukon erilaisia erikoissovelluksia maanmittausta ja paikkatietoja vaativaa kenttätyötä varten.Paketin modulaarinen rakenne tarkoittaa sitä, että voit ostaa ja asentaa sovellukset, jotka parhaiten vastaavat työsi tarpeita.

Lisätietoja kaikista Trimble Access -ohjelmistopaketille kehitetyistä sovelluksista saa kohteesta geospatial.trimble.com/access-apps.

Voit siirtyä sovelluksesta toiseen napauttamalla ja napauttamalla parhaillaan käyttämäsi sovelluksen nimeä ja valitsemalla sitten sovelluksen, johon haluat vaihtaa.

Jos haluat lukea valmistajan Trimble kehittämän sovelluksen tuen artikkeleita, klikkaa alla olevaa asianmukaista linkkiä.