Een afbeelding geotaggen

Een geotag kan worden toegevoegd aan JPG afbeeldingen, die als bestand, afbeelding attribuut of mediabestand aan een punt zijn gekoppeld.

Wanneer afbeeldingen geotagged zijn, bevatten de eigenschappen van het bestand de GPS-coördinaten van waar de afbeelding is vastgelegd, een tijdstempel dat aangeeft wanneer de afbeelding is vastgelegd en andere relevante informatie, waaronder het punt-ID als de beschrijving van de afbeelding en de gebruikersnaam (indien van toepassing).

Om geotagging data te bekijken, selecteert u de afbeelding in de bestandsverkenner op uw apparaat en bekijkt u de Eigenschappen of Details van het bestand.

De geotag informatie van een afbeelding kan niet worden verwijderd.