Asennustiedot

Tuettujen tallentimien luettelo löytyy kohdasta Tuetut laitteet.

Lupavaatimukset

Voit asentaa Trimble Access2021.11:n käyttäen pysyvä käyttöoikeutta tai tilausta.

Pysyvä käyttöoikeus

Asentaaksesi Trimble Access2021.11 -ohjelman tuetulle maastotietokoneelle, jolla on pysyvä käyttöoikeus, maastotietokoneella tulee olla Trimble Access -ohjelmiston ylläpitosopimus, joka on voimassa ainakin 1 Kesäkuu 2021 asti.

Jos vaihdat vanhan maastotietokoneen uudempaan versioon, voit vapauttaa Trimble Access -ohjelmistolisenssisi vanhalta maastotietokoneeltasi, jolla on voimassa oleva huoltosopimus sopivaa Trimble Installation Manager -sovellusta käyttäen. Kun jakelija on määrittänyt lisenssisi uudelleen uudelle maastotietokoneellesi, voit asentaa Trimble Access -ohjelman käyttäen Trimble Installation Manager -sovellusta.

Tilaukset

Jos käytät Trimble Access -tilausta pysyvän käyttöoikeuden sijasta, voit asentaa Trimble Access -version 2021.11 mille tahansa tuetulle maastotietokoneelle.

Ohjelmistotilauksen käyttö:

  1. Organisaatiosi käyttöoikeuksien ylläpitäjän tulee antaa sinulle tilaus Trimble License Manager webapp -palvelua käyttäen.

  2. Kun käynnistät ohjelmiston, sinun tulee kirjautua sisään Trimble ID -tunnuksillasi voidaksesi käyttää Trimble Access -tilausta maastotietokoneellasi.

    Tilaukset ovat lukittuna kyseiselle maastotietokoneelle, kunnes kirjaudut ulos. Kun olet kirjautunut ulos, voit käyttää Trimble Access -sovellusta eri maastotietokoneella ja kirjautua sisään lukitaksesi tilauksen kyseiselle maastotietokoneelle ja käyttääksesi ohjelmistoa.

Puuttuuko sinulta voimassa oleva lisenssi? Voit silti kokeilla ohjelmistoa

Voit käyttää Trimble Installation Manager -palvelua luomaan rajoitetun kokeilulisenssin, jonka jälkeen voit asentaa Trimble Access2021.11 -ohjelmiston mille tahansa Windows 10 -tietokoneelle tai tuetulle Trimble -maastotietokoneelle, jossa on Android-käyttöjärjestelmä.

Kokeilulisenssin käyttäjät voivat lisätä enintään 30 pistettä työtä kohti, tosin muualla luotujen suurempien töiden avaaminen ja tarkastelu on mahdollista. Kokeilulisenssi mahdollistaa yhteyden GNSS-vastaanottimiin ja takymetreihin ensimmäisen 30 päivän ajan. 30 päivän jälkeen voit emuloida takymetrimittauksia käyttäen manuaalista kojetta (Windowsilla ja Androidilla) ja emuloida GNSS-mittausta (vain Windowsilla).

Voit luoda kokeilulisenssin Trimble Access -ohjelmistolle ainoastaan laitteilla, joilla ei ennestään ole Trimble Access -lisenssiä.

Katso To try out software kohdasta Trimble Installation Manager Tuki saadaksesi lisätietoja maastotietokoneesi käyttöjärjestelmästä.

Asennus ja päivityksen Trimble Installation Manager -sovellusta käyttäen

Asenna ohjelmisto maastotietokoneellesi käyttäen maastotietokoneesi käyttöjärjestelmää vastaavaa Trimble Installation Manager -sovellusta:

  • Trimble Installation Manager Windowsille ,

  • Trimble Installation Manager Androidille

Ohjelmiston asentaminen Windows-maastotietokoneelle

Lataa ja asenna Trimble Installation Manager Windowsille yhdistämällä maastotietokone internetiin ja mene sitten osoitteeseen www.trimble.com/installationmanager ja valitse TIM for Windows -välilehti.

Avaa Trimble Installation Manager tallentimella näpäyttämällä Windowsin tehtäväpalkin Haku-kuvaketta ja syötä Asenna. Napauta Trimble Installation Manager hakutuloksissa, jolloin Trimble Installation Manager avautuu. Kun avaat ohjelmiston, se päivittää itsensä automaattisesti viimeisimmillä muutoksilla ja ohjelmistoversioilla.

Trimble Access -ohjelmistoversiossa 2017.xx ja sitä myöhemmissä versioissa viimeksi käytetyt työt muunnetaan automaattisesti vastaamaan ohjelmiston uusinta versiota kun avaat ne Trimble Access -sovelluksessa. Vanhempien töiden muuntamista varten on olemassa useinta työkaluja. Lisätietoja on dokumentissa Trimble Access: Converting jobs to a newer version, joka on saatavilla osoitteessa www.trimble.com/support_trl.aspx?Nav=Collection-62098&pt=Trimble%20Access.

Trimble Installation Manager Windowsille voidaan asentaa ja asennus poistaa tarpeen mukaan vaikuttamatta Trimble Access -ohjelmiston toimivuuteen.

Katso Trimble Installation Manager Windowsille Tuki saadaksesi lisätietoja.

Ohjelmiston asentaminen Android-maastotietokoneelle

Trimble Installation Manager Androidille on usein esiasennettuna Trimblen Android-laitteilla.

Lataa ja asenna Trimble Installation Manager Androidille yhdistämällä maastotietokone internetiin ja mene sitten osoitteeseen www.trimble.com/installationmanager ja valitse TIM for Android -välilehti.

Käyttääksesi Trimble Installation Manager -sovellusta maastotietokoneella mene Android Apps -ruutuun ja napauta Trimble Installation Manager Androidille -kuvaketta. Kun avaat ohjelmiston, se päivittää itsensä automaattisesti viimeisimmillä muutoksilla ja ohjelmistoversioilla.

Trimble Installation Manager Androidille täytyy pysyä asennettuna maastotietokoneella, jotta Trimble Access-ohjelmisto voi toimia.

Trimble Access -ohjelmistoversiossa 2019.xx viimeksi käytetyt työt muunnetaan automaattisesti vastaamaan ohjelmiston uusinta versiota kun avaat ne Trimble Access -sovelluksessa. Vanhempien töiden muuntamista varten on olemassa useinta työkaluja. Lisätietoja on dokumentissa Trimble Access: Converting jobs to a newer version, joka on saatavilla osoitteessa www.trimble.com/support_trl.aspx?Nav=Collection-62098&pt=Trimble%20Access.

Katso Trimble Installation Manager Androidille Tuki saadaksesi lisätietoja.

Toimisto-ohjelmiston päivittäminen

Sinun tarvitsee mahdollisesti päivittää toimisto-ohjelmistosi jotta voit tuoda Trimble Access -versio 2021.11 töitäsi.

Kaikkia vaadittavia Trimble Business Center -päivityksiä käsitellään käyttäen Trimble Business Center -ohjelmiston mukana tullutta Tarkista päivitykset -apuohjelmaa.

Jos käytössäsi on jokin muu toimisto-ohjelmisto, kuten Trimble Link™, joka muuntaa työtiedostoja muiksi tiedostomuodoiksi, asenna Trimble Installation Manager tietokoneelle, jossa on Trimble Link asennettuna ja aja sen jälkeen Trimble Installation Manager asentaaksesi toimisto-ohjelmiston päivitykset.

Solution Improvement Program

Trimble Solution Improvement Program -ohjelma kerää tietoja siitä, miten käytät Trimble-ohjelmia sekä joistakin ongelmista, joita saatat kohdata. Trimble käyttää tätä tietoa parantamaan useimmiten käyttämiäsi tuotteita ja ominaisuuksia, auttamaan sinua ratkaisemaan ongelmia ja vastaamaan tarpeisiisi paremmin.

Ohjelmaan osallistuminen on täysin vapaaehtoista. Voit päättää liittyä Solution Improvement Program -ohjelmaan tai lopettaa osallistumisesi milloin tahansa. Tee näin näpäyttämällä Trimble Access -sovelluksessa ja valitse Tietoja. Napauta Oikeudelliset seikat ja valitse Solution Improvement Program. Valitse tai tyhjennä valintaruutu, jossa lukee Haluan osallistua Solution Improvement Program -ohjelmaan.