Trimble Access Publicatie informatie portaal

Het Trimble Access Publicatie informatie portaal bevat alle publicatie informatie voor de Trimble Access™ software reeks vanaf versie 2014.00 in een eenvoudig te doorzoeken formaat.

Gebruik dit portaal om de nieuwste publicatie informatie te bekijken, of om te controleren in welke software versie specifieke functies en verbeteringen zijn toegevoegd of problemen zijn opgelost.

Om het Trimble Access Publicatie informatie portaal in een andere taal te bekijken, klikt u op de knop Selecteer taal op de onderwerp werkbalk (rechtsboven, onder het veld Zoeken) en selecteert u de gewenste taal. Wanneer u de PDF download, wordt de PDF voor de momenteel geselecteerde taal gedownload.

Trimble Access apps

De Trimble Access software serie bestaat uit een reeks specialistische applicaties voor inmeten en geospatiaal veldwerk. Door de modulaire opbouw kunt u precies die applicaties die het best bij uw werk passen aanschaffen en installeren.

Voor meer informatie over alle applicaties die voor de Trimble Access software serie ontwikkeld zijn, gaat u naar https://geospatial.trimble.com/access-apps.

Om te zien welke apps door de verschillende versies van Trimble Access worden ondersteund, zie Beschikbaarheid van Trimble Access apps.

Installatie informatie

Voor informatie over het installeren van de nieuwste versie van Trimble Access, zie Installatie informatie.

Voor installatie informatie voor een eerdere versie van Trimble Access raadpleegt u de PDF voor die versie. Om de koppeling naar de PDF te zien, klikt u op het versienummer onderwerp in de lijst van onderwerpen.

Ondersteunde apparatuur

Voor een lijst van Trimble hard- en software producten die compatibel zijn met de nieuwste versie van Trimble Access, zie Ondersteunde apparatuur.

Voor compatibele hard- en software bij een eerdere versie van Trimble Access raadpleegt u de PDF voor die versie. Om de koppeling naar de PDF te zien, klikt u op het versienummer onderwerp in de lijst van onderwerpen.

Trimble Access Help

Bezoek het Trimble Access Help portaal op https://help.trimblegeospatial.com/TrimbleAccess/ voor informatie over het gebruik van Trimble Access versie 2018.00 en later. In het Trimble Access Help portaal vindt u ook PDF-bestanden en voorbeelddata om te downloaden, alsmede demonstratievideo's over het gebruik van de software.

Als u Trimble Access versie 2017.xx of eerder gebruikt, gaat u naar http://apps.trimbleaccess.com/help om PDF-bestanden van de Help voor uw software versie te downloaden.