Kaivos

Trimble® Kaivos -ohjelmisto on suunniteltu kartoittamiseen etenkin kaivosympäristöissä.

Käytä Kaivos -sovellusta ja:

• Määritä ja merkitse automaattisesti keskus-, kaltevuus- ja laserlinjat sijoittaaksesi porausvaunun oikein.
  • Merkitse automaattisesti ennalta määritetyt panostusreikien sijainnit.
  • Merkitse automaattisesti porausvaunun sijainnin määrittämiseen tarvittavat ennalta määritetyt nivelpisteet.
  • Luo raportit kartoitetusta kaivoksesta.

Kun aloitat mittauksen, ohjelmisto kehottaa sinua valitsemaan kojeillesi konfiguroidun mittaustyylin.

Vaihtele näkymää sovelluksien välillä näpäyttämällä tilarivin sovelluskuvaketta tilarivissä ja valitsemalla sovelluksen, johon haluat vaihtaa.