Tiet

Trimble® Tiet -ohjelmisto on teiden kartoitukseen tarkoitettu Trimble Access™ -erityissovellus. Käytä Trimble Tiet -ohjelmistoa:

• Lataa olemassa oleva tien määrittely. Tuetut tiedostotyypit ovat Trimble-, LandXML- ja GENIO-tiet.
  • Näppäilemään tien määrittely, mukaan lukien vaaka- ja pystysuorat linjaukset, mallit sekä kallistus- ja levennystiedot.
  • Tarkastelemaan tien määrittelyä.
  • Mittaamaan tie
  • Luomaan raportti mitatusta tiedatasta, jolla voidaan tarkistaa mittausdata jo maastossa tai se voidaan siirtää asiakkaalle tai toimistoon jatkokäsittelyjä varten.

Kun aloitat mittauksen, ohjelmisto kehottaa sinua valitsemaan kojeillesi konfiguroidun mittaustyylin.

Vaihtele näkymää sovelluksien välillä näpäyttämällä tilarivin sovelluskuvaketta tilarivissä ja valitsemalla sovelluksen, johon haluat vaihtaa.

Voit kustomoida ohjelmiston käyttämää terminologiaa näpäyttämällä ja valitsemalla Asetukset / Kieli. Valitse:

• Käytä rautatieterminologiaa, jos mittaat rautatietä ja haluat käyttää rautatiekohtaista terminologiaa.
  • Kaytä ketjun pituuden sanastoa käyttääksesi termiä Ketjun pituus termin Paaluluku sijasta kun mittaat tien viereistä etäisyyttä.