Prisman seuranta-asetukset

Kun olet erittäin heijastavissa ympäristöissä tai työmailla, jossa on käytössä useita prismoja, aktivoi prisman seuranta varmistaaksesi, että koje lukittuu oikeaan kohteeseen.

Valitse oikea prismatyyppi ja -tila Prismojen ruudussa varmistaaksesi, että asianmukaisia korjausarvoja sovelletaan vinoetäisyyteen ja geosentrisen siirtymän ja prismavakion vertikaaliseen kulmaan.

Prisman seuranta on käytettävissä, kun yhteys on muodostettu hakuominaisuuksilla varustettuun Trimble VX spatial station- tai Trimble S Sarjan takymetri -laitteeseen ja käytössä on yksi seuraavista prismoista.