Etsitkö jotain tiettyä?

Kirjoita hakutermi yllä olevaan hakukenttään . Voit myös etsiä mistä tahansa aiheesta käyttämällä näytön yläreunassa olevaa hakukenttää .

Vaihtoehtoisesti voit selata näytön yläreunassa olevia valikoita.

Versio 2022.10

Uusi videosarja: Mittaaminen Trimble Access:ta käyttäen

Uusin videosarjamme on julkaistu Trimble Access-YouTube-kanavalla. Mittaaminen Trimble Access:ta käyttäen -videosarjassa käymme läpi parhaat käytännöt topo- tai toteumakyselyn mittaamiseen.

Tämä sarja on välttämätön käyttäjille, jotka ovat uusia Trimble Access:n käyttäjiä, koska se kattaa sekä GNSS-työnkulut että takymetrityönkulut.

Jos olet kokenut Trimble Access:n käyttäjä, opit käytännöllisiä vinkkejä ja tekniikoita tuottavuuden lisäämiseksi, mukaan lukien attribuuttitietojen lisääminen mitattuihin pisteisiin ja viivoihin ja niiden näyttäminen kartalla eri symboleilla.

Trimble Access-videot

Trimble Access You Tube -kanavan kohokohdat. Jos haluat katsoa lisää videoita ja saada ilmoituksen, kun uusia videoita ja soittolistoja lisätään, tilaa kanava.

uusimmat

Trimble Access -version 2022.10 päivitykset

Tutustu uusimman ohjelmistopäivityksen uusiin ominaisuuksiin ja parannuksiin.

Opi lisää

uusimmat

Digital Construction -sarja

Uudista työskentelytapasi käyttämällä maastossa samoja digitaalisia rakennusmalleja kuin toimistossa. Katso vinkit käyttöönottoon, merkintään, pintojen tarkasteluun ja mittaukseen.

Opi lisää

suositellut

Merkinnän suorittaminen Trimble Access:lla

Kaikki, mitä olet koskaan halunnut tietää merkinnästä, mukaan lukien entiteettien merkitseminen DXF-tiedostoihin, näytöllä näkyvät tiedot ja mukautetut raportit.

Opi lisää

alkuun pääseminen

Trimble Access -aloitusopas

Onko Trimble Access uusi sinulle? Suuntaa maastoon luottavaisin mielin katsottuasi Aloitusopas-sarjamme.

Opi lisää

Lisäresurssit

Alla olevista linkeistä pääsee Trimble Access -sovelluksen viimeisimpään sekä vanhempiin versioihin liittyviin lisäresursseihin.