Etsitkö jotain tiettyä?

Kirjoita hakutermi yllä olevaan hakukenttään . Voit myös etsiä mistä tahansa aiheesta käyttämällä näytön yläreunassa olevaa hakukenttää .

Vaihtoehtoisesti voit selata näytön yläreunassa olevia valikoita.

Versio 2023.00

Trimble Access 2023.00 on julkaistu

Kerää, hallitse ja analysoi tietoja tehokkaammin ja tarkemmin Trimble Access 2023.00:n avulla.

Tarkastele korkearesoluutioisia ilmakuvia ja maastotietoja Trimble Mapsista suoraan Trimble Access:ssa ja käytä uusia kartoitustyökaluja suurten tietojoukkojen hallintaan ja analysointiin.

Linkitä suunnitelmatiedostot helposti työhön Trimble Connectista tai USB-asemista tasonhallinnan kautta.

Saat lisätietoja uusista ominaisuuksista sekä työnkulun, käyttöliittymän ja suorituskyvyn parannuksista napsauttamalla alla olevaa linkkiä.

Suositeltu ominaisuus: Työkalut suurten tietojoukkojen käsittelyyn

Jos käytät suuria tietojoukkoja maastossa, Trimble Access 2023.00 sisältää hienoja uusia työkaluja, joiden avulla voit helposti eristää sinua eniten kiinnostavat tiedot.

Valitse ominaisuudet luomalla monikulmiovalintaruutu, näytä tai piilota BIM-mallin elementit tai tee laserkeilaustarkastuksen osista läpinäkyviä.

Trimble Access-videot

Trimble Access You Tube -kanavan kohokohdat. Jos haluat katsoa lisää videoita ja saada ilmoituksen, kun uusia videoita ja soittolistoja lisätään, tilaa kanava.

uusimmat

Mittaaminen Trimble Access:lla

Paras käytäntö topo- tai toteumamittauksen mittaamiseen kattaen sekä GNSS- että takymetrityönkulut.

Opi lisää

uusimmat

Digital Construction -sarja

Uudista työskentelytapasi käyttämällä maastossa samoja digitaalisia rakennusmalleja kuin toimistossa. Katso vinkit käyttöönottoon, merkintään, pintojen tarkasteluun ja mittaukseen.

Opi lisää

suositellut

Merkinnän suorittaminen Trimble Access:lla

Kaikki, mitä olet koskaan halunnut tietää merkinnästä, mukaan lukien entiteettien merkitseminen DXF-tiedostoihin, näytöllä näkyvät tiedot ja mukautetut raportit.

Opi lisää

alkuun pääseminen

Trimble Access -aloitusopas

Onko Trimble Access uusi sinulle? Suuntaa maastoon luottavaisin mielin katsottuasi Aloitusopas-sarjamme.

Opi lisää

Lisäresurssit

Alla olevista linkeistä pääsee Trimble Access -sovelluksen viimeisimpään sekä vanhempiin versioihin liittyviin lisäresursseihin.