Vain tiettyjen kohteiden näyttäminen BIM-mallissa

Kun tarkastelet monimutkaista BIM-mallia, sinua eniten kiinnostavat kohteet voivat sisältyä useampaan kuin yhteen tasoon tai tiedostoon tai jokainen taso voi sisältää useita kohteita. Tasojen näyttäminen tai piilottaminen Tasohallinna Karttatiedostot-välilehdellä ei välttämättä anna riittävää hallintaa siitä, mitä kartalla näkyy.

BIM-työkalurivin työkalujen avulla voit helpommin eristää BIM-mallin kohteet, jotka kiinnostavat sinua eniten.