De GNSS antenne hoogte meten

In dit onderwerp wordt beschreven hoe u de hoogte kunt meten van een antenne die op een meetstok of statief is gemonteerd wanneer het veld Gemeten naar is ingesteld op Onderkant v/d antenne of Onderkant v/d antennebevestiging, of Onderkant van snelkoppeling.

In een GNSS-meting voegt de software automatisch de juiste offsetwaarde toe voor de Methode van meten die u selecteert wanneer u de Antenne hoogte waarde invoert. U kunt de offsetwaarden die als referentie worden weergegeven ook gebruiken als de regelgeving ter plaatse vereist dat u de APC-hoogte handmatig berekent als controle voor veldboek doeleinden.