To connect an external radio to the GNSS receiver

Wanneer u in een RTK meting radio gebruikt, kunt u de apparatuur met behulp van kabels of Bluetooth verbinden.

Voor informatie over Bluetooth, zie Bluetooth verbindingen.

De apparatuur met behulp van kabels verbinden:

1. Als u een afzonderlijke GNSS-antenne gebruikt, gebruikt u de GNSS-antennekabel om de GNSS-antenne aan te sluiten op de GNSS-ontvanger aansluiting met label GPS.

Bij het aansluiten van kabels de rode stip op de stekker tegenover de rode lijn op de aansluiting houden en de stekker er voorzichtig in steken. Stekkers nooit in de aansluitingen van de ontvanger forceren.

2. Sluit de radioantenne op de radio aan m.b.v. de kabel die aan de antenne bevestigd is.
  3. Sluit de radio aan op aansluiting 3 van de GNSS-ontvanger met behulp van de juiste kabel.
  4. Bij radio's van sommige merken hebt u een afzonderlijke stroomtoevoer voor de radio nodig. Als een externe spanningsbron nodig is, sluit u de stroomtoevoer aan met een 0‑shell Lemo stekker in aansluiting 2 of 3 op de ontvanger.
  5. Sluit de bedieningseenheid aan op aansluiting 1 van de GNSS ontvanger met behulp van de 0‑shell Lemo‑naar‑Hirose kabel.