Trimble Maps

Trimble Maps biedt een eenvoudige, gebruiksvriendelijke manier om achtergrondkaart afbeeldingen voor uw Trimble Access jobs te verkrijgen.

Het gebruik van Trimble Maps vereist geen configuratie – verbind de bedieningseenheid gewoon met het Internet en de Trimble Maps service kan automatisch achtergrond data voor de omvang van de job aanleveren.

De job moet een gedefinieerde projectie en datum gebruiken. Trimble Maps kan geen achtergrond afbeeldingen leveren voor jobs die een Alleen schaalfactor of Geen projectie/geen datum coördinatensysteem gebruiken.

Trimble Maps is beschikbaar op elke Trimble Access bedieningseenheid met een geldige Trimble Access Software Maintenance Agreement of voor elke gebruiker die een geldig Trimble Access abonnement heeft.

Trimble Maps achtergrond afbeeldingen weergeven:

1. Tik in de kaart op op de kaartwerkbalk om de Lagen manager te openen.

2. Selecteer in de Lagen manager het tabblad Kaart bestanden.

3. Tik op Trimble Maps en selecteer vervolgens het type achtergrond afbeeldingen dat u wilt weergeven. Kies uit Satelliet, Straat of Terrein.

Wacht terwijl de kaart wordt bijgewerkt met de geselecteerde achtergrond afbeeldingen. Als u de data niet kunt zien, tikt u op op de werkbalk van de kaart en selecteert u vervolgens Plattegrond of Bovenaanzicht.

4. Voor een beter contrast met features in de job of in andere gekoppelde bestanden, tikt u op op de werkbalk van de kaart en selecteert u Transparantie. Daarna beweegt u de eerste schuifregelaar naar links om de transparantie van Trimble Maps te verhogen.